Hari ni.. 26 Ramadhan 1430H.. 16 September 2009..

Petang ni hujan yang amat lebat.. Kabus tebal memenuhi ruang angkasa bumi Puncak Alam..
Putih je.. Tak nampak pape bangunan.. Juz nampak pokok yang paling dekat..

Hujan lebat.. Kabus tebal.. ~My room view~

Kabus kian menghilang..

Mm.. Petang ni merupakan kali terakhir aku berbuka puasa di bumi bertuah.. Bumi Puncak Alam..
Mungkin juga kali terakhir untuk sepanjang hayatku.. Lepas ni dah x merasa kot suasana berbuka di Puncak Alam ni..
~Except datang study sini lagi afta this~

Ramadhan kali ni jugak merupakan Ramadhan terakhir sebagai student.. ~Except klu sambung study lagi~
Tahun depan dah berpuasa sebagai 'ex-student'.. InsyaAllah semoga diberi peluang untuk terus bernafas
sehingga detik itu..

Petang ni plan nk g berbuka di Puncak Alam Corner.. Nak g bazar Ramadhan Puncak Alam..
Lepas ni ada kemungkinan untuk rindu bazar Puncak Alam yang almost every day dikunjungi..
Bakal rindu bazar Rafflesia.. ~walaupun sempat pegi beberapa kali je..
Bakal merindui bazar Meru juga.. ~sempat pegi sekali je smalam.. tu pun sebab dari Tesco Setia Alam..

Tiba-tiba sedih plak.. Terharu.. Tak tau nak describe camne..

Anyway.. Baru perasan.. 2 kali roomate ngan Azilea Ghazalli.. 2 kali la Ramadhan bersama Lea..
Part 3: 4A-01-29, Kolej Melati, UiTM Shah Alam.. ~Ramadhan 1428H..
Part 7: A2305, Kolej Angsana, UiTM Puncak Alam.. ~Ramadhan 1430H..

Azilea Ghazalli..
TQ for being my roomate for 2 semester..
TQ for being my co-pilot for this whole semester..
TQ for being my business partner sometimes..
TQ for being my friend..
TQ for everything..
TQ Lea..